El-watch

SIKRE DINE VIKTIGSTE VERDIER MOT BRANN

ROBUST
Designet for å tåle røffe
forhold som smuss, støv,
fett, temperatur, fukt, støt
mm.

TRÅDLØS
Ingen kabling. Trenger
kun mobildekning.

VARIG
Takket være et særdeles
energieffektivt batteri har
sensoren lang levetid,
gjerne rundt 10 år.

KOMPLETT SYSTEM
Sensoren sender signaler
til en datainnsamler og
videre til skyløsning og til
app på din telefon eller PC.

DETTE FÅR DU I PAKKEN

Vi har satt sammen en ferdig standardpakke til deg, som dekker behovet for de fl este bruk.
For enkelte kan det være behov for å justere pakken ut fra antall bygninger/
el-skap, avstand mellom bygg mm. Standardpakken består av: 5 sensorer, en datainnsamler,
tilgang til skyløsning og app.

SLIK FUNGERER DET

Neuron temperatursensorer monteres i el-skap i dine driftsbygning(er) og bolighus. Dette må i likhet med andre elektriske installasjoner gjøres av godkjent installatør. Elman – som er sertifisert, og kjenner Neuron-sensorer samt lokale forhold godt.
Monteringen er RASK, ENKEL og leveres til FAST PRIS.
Når sensorene er på plass sender de umiddelbart data via datainnsamler (gateway),
videre til Neuron skyløsning og direkte til avlesning på din smarttelefon eller PC.
Et komplett system som ikke krever andre tilleggsløsninger.
• Egen pålogging som kan deles med alle i husstanden eller feks. avløser.
• Automatisk varsling ved overskridelse av gitte alarmgrenser som du defi nerer selv.
• Service & support-tjeneste.

-10% PÅ FORSIKRINGEN

El-Watch har inngått avtale med flere ledende forsikrings-selskaper som gir deg inntil 10% årlig rabatt på brann-premien i bygnings-, eiendels- og produksjonsforsikringene. Denne rabatten kommer i tillegg til alle andre rabatter for brannreduserende tiltak.

Ring ditt forsikringsselskap og få oversikt over din besparelse. Aktuelle selskaper er blant annet Gjensidige og Fremtind.

Mer om forsikringsrabatten hos Gjensidige her.

KONTAKT OSS

Har du spørsmål om brannpakken eller ønsker et tilbud eller bestilling er du velkommen til å ta kontakt. Snorre er elektriker og prosjektleder for landbruk med kontorsted Verdal

Snorre Gudding

 snorre@elman.no

 46746760

5 KJAPPE OM BRANNPAKKEN

Tåler dette utstyret å stå i fjøset?
Svar: Ja. Vi har 20 års erfaring med å levere elektronikk til landbruket. Alle våre produkter er vann- og støvtette.
Hvor er utstyret produsert?
Svar: Vi utvikler og produserer alle våre produkter i midt-Norge. Dette er et 100% norsk produkt.
Hvor lang levetid er det på sensorene?
Svar: Sensorene har et særlig energieffektivt batteri som gir minimum 10 års levetid.
Kan det legges til flere brukere i systemet?
Svar: Du kan helt gratis legge til så mange brukere du ønsker, for eksempel familiemedlemmer eller avløser.
Hvordan takler systemet strømbrudd?
Svar: Ved strømbrudd vil du få varsling.

Kundereferanse

Etter en dramatisk situasjon med branntilløp i tankrommet som kunne blitt katastrofe for både buskap, bygninger, og mennesker gjorde melkebonde Jon Landsem en risikovurdering og installerte brannpakken i sine El-skap.


Bytt til nytt

Vi tilbyr nå leasing program for finansiering av LED belysning sammen med Nordlux

Hvis du ønsker å erstatte den eksisterende belysningen med ny LED belysning, tilbyr vi nå sammen med Nordlux en enkel leasingmodell hvor du slipper å låne penger eller benytte oppspart egenkapital.

Ved leasing unngår du mange utgifter som for eksempel kostnad tilknyttet kjøp av LED belysningen. Du vil fortsatt oppleve alle de store fordelene med LED som inkluderer store energibesparelser samt drift- og vedlikeholdsfri belysning i lang tid fremover.

Energibesparelsen ved konvertering til LED vil ofte være så høye at pengene du sparer dekker de månedlige leasingkostnadene. Vi tilbyr implementering av din nye belysning slik at du kan nyte alle fordelene med en gang.

Ny belysning og optimalisering av denne, betyr et mer energieffektivt bygg som igjen betyr lavere strømregning og lavere driftskostnader.

Kort oppsummert, du tenger ikke budsjettere med ny belysning. La egenkapitalen benyttes til andre viktige prosjekter eller satsninger, og benytt deg heller av vår leasingmodell.

Ingen forskuddsleie

100% finansiering i 36, 48 eller 60 måneder

8 GODE GRUNNER – for leasing

 • Frigjøring av egenkapital
 • Finansiell spredning
 • Skattefordeler
 • Ingen forskuttering av merverdiavgift
 • Enklere regnskap – utgiftsføres i sin helhet
 • Nedskrivning i takt med verdiforringelse
 • Mulighet til å inkludere installasjonskostnaden
 • Full bruksrett på utstyret


Elkontroll

EL-KONTROLL

Sikkert og trygt

El-kontroll

Vi utfører elkontroll av boliger, hytte, sameier/borettslag, driftsbygninger/landbruk og næringsbygg etter NEK 405. Når kontrollen er gjennomført vil du motta en tilstandsrapport over ditt anlegg, oversikt over eventuelle feil og mangler, og anbefalinger for forbedringer.

Kontakt oss for spørsmål / bestilling av kontroll
Type kontroller
 • NEK-405-1 Termografering
 • NEK-405-2 Bolig
 • NEK-405-3 Landbruk
 • NEK-405-4 Næring

Hva gjøres ved en el-sjekk?

En el-kontroll skal ivareta sikkerheten i anlegget og passe på at det er godt vedlikeholdt, og dermed også redusere faren for brann. I en ordinær kontroll sjekker vi for varmegang i ledninger og sikringer, måler etter jordfeil, sjekker lamper og stikkontakter og at det er nok kurser i anlegget med tanke på fare for overbelastning. I tillegg tar vi stikkprøver og sjekker tilkoblinger i stikkontakter, brytere, koblingspunkt og i lamper.

For større el-anlegg vil vi også foreta kontroll av kortslutningsstrømmer, spenningsfall, selektivitet, overgangsmotstand til jord og termografering.

Termografering

Termografering vil si at vi sjekker temperaturen på ledninger og annet materiell som fører til elektrisitet ved hjelp av et spesial kamera. Dette gjør vi for å finne ut om det er noen form for overbelastning på det elektriske anlegget ditt. Termografi vil avdekke svakheter og feil i din elektriske installasjon før skaden oppstår. Dette reduserer risiko for brann, driftsstans, samt skade på personer og eiendom. Her kan man unngå store kostnader og unødvendig nedetid.

Spar penger

Over halvparten av boligbrannene i Norge er forårsaket av feil i elektriske anlegg eller ved feil bruk av elektrisk utstyr. Derfor er det viktig å utføre jevnlige kontroller av det elektriske anlegget med kontrollører som er sertifiserte.

De som gjennomfører periodisk kontroll vil få rabatter hos de fleste forsikringsselskap ved å vise til en el-kontroll utført etter normen NEK 405. Rabatten gjelder også for privatpersoner ved gjennomført el-sjekk i bolig.

Borettslag - sameier og næringsbygg

Alle virksomheter, inkludert borettslag, sameier og andre organisasjoner, skal følge et internkontrollsystem for å sikre at de følger HMS-lovgivningen i Norge. Det er lovpålagt med internkontrollforskriften. Hvor omfattende dette vil være, avhenger av hvor komplisert anlegget er og hvilken risiko som er forbundet med anlegget og det utstyr som er tilknyttet til dette. For borettslag og sameier er det styret som er ansvarlig for at denne blir fulgt.

Ny 4-manns bolig

Enkel dokumentering av installasjoner

Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring. Dette er et verdipapir som viser hva som er utført, hvilket materiell som er brukt, og at det er utført av en godkjent elektriker.

Denne dokumentasjonen trenger du dersom det skulle skje noe i garantiperioden eller om det skulle dukke opp spørsmål rundt dokumentasjonen på ditt anlegg. Dette leverer vi digitalt gjennom en QR-kode (et bilde) som vi klistrer i ditt sikringsskapet. Da er all dokumentasjon lett tilgjengelig for deg og andre beboere. Alt du trenger å gjøre er å holde kameraet på telefon over QR-koden (bildet), og du vil få opp en lenke til all dokumentasjon vi har levert.


Næring og industri

Næring og industri

Trivelig - Engasjert - Profesjonell

Næring og industri

En bedriftseier vil med jevne mellomrom ha behov for elektriker.
I Elman har vi fagfolk som har spesialisert seg innenfor næring, industri og automasjon.
Vi tilbyr alt fra enkeltoppdrag til rammeavtaler og entrepriseprosjekter til alle typer bedrifter, borettslag og sameier.

Sammen med deg vil vi påse at din bedrift eller ditt bygg er i trygge hender.

Kontakt oss for spørsmål / bestilling
Noen av våre tjenster
 • Nybygg og utvidelser
 • Vedlikehold/service
 • Ladeanlegg
 • Brannalarm
 • El-takst ved kjøp/salg
 • El-kontroll
 • Tele/data
 • Alarm/kamera
 • Generelle elektrikertjenester

El kontroll

Det er eier av bygningen som er ansvarlig for det elektriske anlegget og at det utføres kontroll. For næringsvirksomhet plikter den som er ansvarlig for virksomheten å sørge for at det innføres og utøves internkontroll i henhold til regelverket.

Les mer om el-kontroll….

Service og vedlikehold

Service- og vedlikeholdsoppdrag av det elektriske anlegget kan av og til være nødvendig. Det kan være alt fra feilsøking, bytte av ødelagte produkter, flytte en stikkontakt eller rett og slett en modernisering av et gammelt anlegg. Her vil vi levere både kompetanse og produkter slik at du får et trygt og sikkert anlegg til en fornuftig pris.

Elman elektro

Totalleverandør

Elman leverer alle type tjenester innen elektriker-faget. Vårt hovedfokus er å kunne tilby tjenester til mindre, private kunder – til større totale prosjekter.

Enkel dokumentering av installasjoner

Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring. Dette er et verdipapir som viser hva som er utført, hvilket materiell som er brukt, og at det er utført av en godkjent elektriker.

Denne dokumentasjonen trenger du dersom det skulle skje noe i garantiperioden eller om det skulle dukke opp spørsmål rundt dokumentasjonen på ditt anlegg. Dette leverer vi digitalt gjennom en QR-kode (et bilde) som vi klistrer i ditt sikringsskapet. Da er all dokumentasjon lett tilgjengelig for deg og andre beboere. Alt du trenger å gjøre er å holde kameraet på telefon over QR-koden (bildet), og du vil få opp en lenke til all dokumentasjon vi har levert.


Elbil

Elbillader

LADESTASJONER

Det finnes mange elbilladere fra ulike produsenter i markedet.
Vi har gjennom erfaring håndplukket det vi mener er blant markedets beste ladere som passer de fleste behov . Dette er ladere som lader både raskere, mer effektivt, og kommer fra velkjente produsenter.

Snakk med oss om valg av lader, pris og montering

Spørsmål og svar om ladingKontakt oss for spørsmål / bestillingInnhold i standard installasjon/ferdig montert

Zaptec GO

 • Ladeeffekt inntil 22kW.
 • Smartlader med WiFi eller 4G
 • Energimåler
 • Kommer i flere farger

Easee Home

 • Ladeeffekt inntil 22kW.
 • Smartlader med WiFi eller 4G
 • Energimåler
 • Kommer i flere farger

Wallbox Pulsar Plus

 • Ladeeffekt inntil 22kW.
 • Integrert ladekabel 5m (kan fås med 7m)
 • Smartlader med BT/WiFi
 • Energimåler

Amina Charging

 • Ladeeffekt inntil 7,4kW.
 • Enkel, trygg og rimelig
 • LED lys som indikerer ladestatus.


Spørsmål om elbillader

Det å lade elbilen gjennom en vanlig stikkontakt er ikke lenger tillatt, selv med egen dedikert kurs skal lading på denne måten kun gjøres i nødstilfeller under tilsyn.

Lading av elbil er også belastende for ditt elektriske anlegget med de store energimengder som skal overføres. Derfor bør du installere en elbillader og lade bilen på en trygg måte.

Hvor bør du plassere elbilladeren?

 1. Her må du ført tenke på at den skal være tilgjengelig fra din bil, og at du rekker frem med ladekabelen.
 2. Det andre du bør tenke på er avstanden til sikringsskapet. Dersom det er flere vegger som må gjennombores, eller nødvendig med gravearbeid blir kostnaden høyere.

Husk at det er det er en fordel at ladekabelen også har en egen plass. Derfor bør du ha en krok eller lignende som den kan henge på.

Nei. alt som er koblet til det elektriske anlegge må utføres av en godkjent elektriker. Men du kan fint bistå vår elektriker med å planlegge installasjonen sånn at det ikke dukker opp overraskelser som gjør at jobben tar lengre tid.

Du kan bistå elektrikeren med planleggingen med f.eks:

 • Sende et bilde av sikringsskapet slik at vi kan vurdere hva du trenger å installere der.
 • Lage en enkel skisse eller beskrivelse over hvor du ønsker laderen installert, og hvor du mener det er hensiktsmessig å legge kabelen mellom sikringsskapet og laderen.
 • Sørge for at det er enkelt for elektrikeren å komme til der det skal monteres elbillader, men også der kabelen fra sikringsskap til elbillader skal gå.

Kostnaden påvirket av flere ting.

 • Valg av lader: Det finnes mange ulike ladere på markedet. Her kan vi hjelpe deg meg gode råd om hva som passer deg og ditt behov. Det er ikke sikkert du trenger den dyreste, smarteste eller største laderen. Noen ladere har også integrert ladekabel mens andre ikke har det. Dersom du må kjøpe ladekabel utenom så koster det ofte noen tusen kroner.
 • Installasjonen: Her er det som vi har nevnt over en del praktisk råd du kan hjelpe oss med slik at jobben går raskest mulig. Ut over det vil prisen variere ut fra hvor gammel eller nytt det elektriske anlegget ditt er, om det er plass og enkel tilgang til sikringsskapet, hvordan lang det er mellom sikringsskap og lader, og hvordan vi kan legge kabelen påvirker prisen.

Her anbefaler vi at du tar kontakt med oss slik at vi kan vurdere dine behov og ønsker og komme med anbefalinger basert på det.

Helt overordnet er det innenfor disse kategoriene du kan velge:

Enkle elbilladere

Dersom du kun skal lade bilen og ikke er opptatt av å styre strømforbruk, ha en egen app eller koble den mot er smarthus så er det en enkel lader som passer. Husk at du ofte har avanserte innstillingene i bilen som også kan styre ladingen.

Smarte elbillader

Dersom du ønsker å styre mer av ladingen så kan du ha god nytte av en smartere elbillader. Dette kan gi deg mer kontroll over strømforbruket ditt med funksjoner som å lade når strømmen er billig, eller holde deg under et nivå på effekttariffen.

Ladere som kan lastbalansere

Dersom du skal ha flere ladere så bør du vurdere ladere med lastbalansering. Da kan du styre strømmen dit behovet er størst uten fare for at hovedsikring eller lignende kan slå ut.

Standard installasjon av ladestasjoner

Kjøper du laderen som «ferdig installert/montert» følger det med en standard installasjonspakke.
Denne pakken inneholder det som normalt er nødvendig for installasjon av ladestasjon.

Følgende er Inkludert i vår standard montasje:

 • Montering og tilkobling av ladestasjon
 • To gjennomboringer i trevegg
 • 15m kabel fra sikringsskap til ladestasjon
 • Jordfeilautomat (opp til 32A-1fase)
 • Et oppmøte med 40 km kjøring tur/retur fra nærmeste Elman avdeling.
 • Digital dokumentasjon og samsvarserklæring

Forutsetninger:

 • Overspenningsvern med tilstrekkelig kapasitet – Eksempel på overspenningsvern (Lovpålagt etter 2010)
 • Ledig plass i sikringsskap til ny kurs og eventuelt overspenningsvern.
 • Kabel kan legges åpent forlagt
 • Eventuelt gravearbeid er ikke inkludert
 • Den som bestiller er eier av eiendom/bygget der laderen skal installeres – eller at man fremlegger en godkjenning fra eier.
 • Installasjon og konfigurering app eller lignende utføres av kjøper.

Tillegg:

Eventuelle tillegg blir fakturert etter avtale med kunde

 • Kjøring ut over 40 km t/r -pr. km
 • Overspenningsvern (påbudt om ikke installert tidligere)
 • 3-fase automat opp til 32A/400V
 • Oppgradering av sikringsskap -På forespørsel
 • Gjennomboring ut over 2 stk. trevegg, og boring i betongvegg.
 • Kabel ut over 15m. – pr. meter

Praktisk informasjon:

Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt og ønsker å få tilsendt bilde av sikringsskap, føringsvei for kabel, samt andre spørsmål vi måtte ha. 

Enkelte ladere støtter 3-fas lading ved 230V IT (NB: Elbilen må da også støtte dette)Denne funksjonen kan aktiveres av bruker under app-innstillinger.
Ved installasjon på 32A anbefaler vi å bruke dynamisk lastbalansering. Dette er en tilleggsenhet som Easee Equalizer eller Tibber Pulse som vil kommunisere med laderen om hvor mye strøm som er tilgjengelig slik at hovedsikringen ikke legger ut om strømforbruket i boligen blir for høyt.

Ladekalkulator

Utregningene i kalkulatoren er teoretiske. Den reelle tiden påvirkes av flere faktorer som f.eks. klima, hvor fult batteriet er, og energitap i ladeprosessen.
Merk at bilens ombordlader (OBC) kan være en begrensende faktor

Beregning av ladet kilometer pr. time vil variere mellom bilmodellene. Beregningen er med gjort med utgangspunkt i et forbruk på 1.6kW pr mil.

Ladekalkulator
50kWh
0kWh100kWh
16A
10A32A
Hvilken spenning (Volt) har ditt elektrikere anlegg?

kW

timer

km/t

Kontakt oss for spørsmål eller uforpliktende tilbud.

Kontaktskjema

Privat

Privat

Vi tilbyr alt av elektrotjenester til private. Her kan du lese mer om noen av disse.

Kontakt oss for spørsmål / bestilling

Våre dyktige elektrikere hjelper deg med alt fra små til store oppdrag.

I am message box. Click edit button to change this text.

Les mer her

Landbruk

LANDBRUK

Trivelig - Engasjert - Profesjonell

Elektro i landbruket!

Elektriske installasjoner i landbruket kan være krevende, og utstyret blir ofte utsatt for mekanisk slitasje, overbelastning, vibrasjoner, fuktighet, støv og gass. Gjennom vår erfaring og kompetanse kan vi tilby komplette driftssikre løsninger for hele landbruket.

Kontakt oss for spørsmål / bestilling
Type kontroller
 • Nybygg
 • Rehabilitering
 • Utvidelse
 • Vedlikehold og service
 • Internkontroll
 • El-kontroll
 • Termografering
 • Installasjon og kontroll av brannvarslingsanlegg

Brannsikkerhet

El-watch trådløse sensorer for landbruk

70 % av alle branner i landbruket starter i El-anlegget, og varmeutvikling i elektriske inntaksskap og fordelingsskap er første tegn på at noe er galt. Med dette systemet kan slike feil avdekkes og rettes før en brann utvikler seg. Ved hjelp av enkel og rimelig sensorovervåkning av alle El-skap på gården vil du ha komplett trygghet rett i lomma, døgnet rundt, hele året.

Les mer her….

El-kontroll og termografering

Vi tilbyr en omfattende el-kontroll som inkluderer termografering. Denne kontrollen er beregnet for større næring- og landbruksbygg, og følger Mattilsynets krav. De fleste forsikringsselskaper setter enten krav til, eller anbefaler en slik kontroll. Med en slik kontroll denne kan du få opptil 35% rabatt på forsikringen hos de fleste forsikringsselskaper.

Les mer om el-kontroll her

Service og vedlikehold

Vedlikehold er avgjørende for en trygg og effektiv drift.
Utstyr og driftsbygg i landbruket blir daglig utsatt for store påkjenninger i form av fuktighet, støv og mekaniske belastninger. Det elektriske anlegget trenger derfor jevnlig tilsyn og oppfølging for å sørge for en trygg og effektiv drift. Vi har flere elektrikere med spisskompetanse innen landbruksinstallasjoner.

Brannvarsling

I forskriftene for velferd og hold av produksjonsdyr stilles det krav til brannsikring og brannvarsling. Vi er godkjent for montering, utvidelser og kontroll av de fleste typer anlegg. Med vår rabatterte serviceavtale tar vi kontakt med deg når tiden er inne for en ny kontroll. Du kan oppnå ytterligere rabatt på din forsikring ved regelmessig kontroll.

Enkel dokumentering av installasjoner

Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring. Dette er et verdipapir som viser hva som er utført, hvilket materiell som er brukt, og at det er utført av en godkjent elektriker.

Denne dokumentasjonen trenger du dersom det skulle skje noe i garantiperioden eller om det skulle dukke opp spørsmål rundt dokumentasjonen på ditt anlegg. Dette leverer vi digitalt gjennom en QR-kode (et bilde) som vi klistrer i ditt sikringsskapet. Da er all dokumentasjon lett tilgjengelig for deg og andre beboere. Alt du trenger å gjøre er å holde kameraet på telefon over QR-koden (bildet), og du vil få opp en lenke til all dokumentasjon vi har levert.


Borettslag - Sameie

Vi kan hjelpe borettslag og sameier!

I alle borettslag og sameier vil det med jevne mellomrom være behov for vedlikehold av elektriske installasjoner. Vi har prisgunstige samarbeidsavtaler og et bredt spekter av tjenester tilpasset akkurat dette.

Kontakt oss

Noe av det vi kan hjelpe deg med

 • Internkontroll og el-kontroller
 • Rammeavtaler / serviceavtaler
 • Utbedring av tilsynsrapporter
 • Rehabilitering og vedlikehold av elektrisk anlegg
 • Varmekabelanlegg
 • Nødlysanlegg
 • Brannalarmanlegg
 • Porttelefon / adgangskontroll
 • Tilstandsrapporter, konsulentvirksomhet og rådgivning

Gode avtaler for deg

Står ditt sameie eller borettslag uten en rammeavtale på elektrotjenester kan du spare både tid å penger på å inngå en slik avtale. Ta kontakt så sender vi et uforpliktende forslag med priser og anbefalinger.

I tillegg har Elman gode samarbeidsavtaler med ulike boligbyggerlag. Er du usikker på om vi har en slik avtale med ditt boligbyggerlag sjekker du dette enkelt ved å gå inn på boligbyggerlagets hjemmeside under «Medlemsfordeler».

Digital dokumentasjon

Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring. Dette er et verdipapir som viser hva som er utført, hvilket materiell som er brukt, og at det er utført av en godkjent elektriker. Denne dokumentasjonen trenger du dersom det skulle skje noe i garantiperioden eller om det skulle dukke opp spørsmål rundt dokumentasjonen på ditt anlegg. Dette leverer vi digitalt gjennom en QR-kode (et bilde) som vi klistrer i ditt sikringsskapet. Da er all dokumentasjon lett tilgjengelig for deg og andre beboere. Alt du trenger å gjøre er å holde kameraet på telefon over QR-koden (bildet), og du vil få opp en lenke til all dokumentasjon vi har levert.

Autorisert bedrift

Det finnes veldig mange som leverer elektrotjenester i Norge. Dessverre er en del av disse ikke autorisert til den jobben de skal gjøre. For å finne ut om en elektrikerbedrift har lov til å utføre elektrisk arbeid i Norge kan du sjekke å sjekke Elvirksomhetsregisteret. Her finner du selvfølgelig Elman.


Maritim

Maritim

Vi hjelper deg som driver i blå sektor

Elektriker på sjøen

Vi kan tilby vedlikeholdsavtaler, rådgivning og installasjoner i både små og store fartøy. I tillegg har vi eget verksted som kan reparere de fleste komponenter innenfor skipselektronikk.

Kontakt oss for spørsmål / bestilling

Noe av det vi kan hjelpe deg med

 • Sensor Motor og alarm
 • Kommunikasjon
 • Navigasjon
 • Belysning
 • Sikkerhet
 • Generator og aggregat
 • Lading, inverter og batteri
 • Reparasjon
 • Rådgivning
 • Vedlikeholdsavtaler

Kort reaksjonstid

Våre maritime elektrikere har opparbeidet seg lang og god erfaring gjennom samarbeid med ulike verft og rederier. Det viktigste for mange av våre kunder er kort reaksjonstid og bred kompetanse.

Kunnskap

En maritim elektriker er på mange måter et multiverktøy. Det kan være mange ulike utfordringer og løsninger på et fartøy. Vi har som mål å løse det mest «on site», men har i tillegg eget verksted dersom vi må ta feilsøke mer grundig.

Enkel dokumentering av installasjoner

Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring. Dette er et verdipapir som viser hva som er utført, hvilket materiell som er brukt, og at det er utført av en godkjent elektriker.

Denne dokumentasjonen trenger du dersom det skulle skje noe i garantiperioden eller om det skulle dukke opp spørsmål rundt dokumentasjonen på ditt anlegg. Dette leverer vi digitalt gjennom en QR-kode (et bilde) som vi klistrer i ditt sikringsskapet. Da er all dokumentasjon lett tilgjengelig for deg og andre beboere. Alt du trenger å gjøre er å holde kameraet på telefon over QR-koden (bildet), og du vil få opp en lenke til all dokumentasjon vi har levert.


Elektriker

Elektriker

Vi hjelper deg med alt av elektrikertjenester

Elektriker

Elman leverer alle tjenester innen elektriker-faget.

Enten du skal bygge nytt, pusse opp eller trenger å flytte en stikkontakt er det viktig med  dyktige fagfolk.  Vi lytter til dine behov og ønsker, og vil med vår kompetanse kunne gi deg råd og veiledning. Sammen finner vi den beste løsningen tilpasset dine ønsker og økonomi.

Bestill elektriker
Noen av våre tjenster
 • Nybygg og utvidelser
 • Vedlikehold/service
 • Ladestasjon for el-bil
 • Smarthus
 • Brannalarm
 • El-takst ved kjøp/salg av bolig
 • El-kontroll
 • Tele/data
 • Alarm/kamera
 • Generelle elektrikertjenester
Renovert vaskerom med sorte produkter og led-stripe belysning

Oppussing og renovering

Design og utforming av det elektriske anlegget ser vi flere og flere vektlegger ved oppussing. Spesielt valg av brytere og stikkontakter i ulikt design og farge i kombinasjon med kreativ bruk av ulike typer lys produkter. Valg av slike produkter og løsninger er noe vi hjelper våre kunder med. Ofte kan dette gjøres ganske rimelig dersom elektrikeren er med i planleggingen fra starten.

Nybygg

Ved bygging av ny bolig er det mange valg som må tas, også innen elektro. Lys, oppvarming, smarthus, plasseringer, brannvarsling og mye mer er valg som du må ta stilling til.  Vi har som mål å gjøre dette så enkelt som mulig for deg gjennom god rådgivning basert på vår erfaring og kompetanse. Ofte tilbyr vi en grunnpakke på nybygg som tilfredsstiller de fleste med tanke på behov og økonomi. Denne grunnpakken er fleksibel slik at du kan gjøre eninger og oppgradering underveis i byggingen, eller på et senere tidspunkt uten at det koster mye.

Ny 4-manns bolig

Service og vedlikehold

Service- og vedlikeholdsoppdrag av det elektriske anlegget kan av og til være nødvendig. Det kan være alt fra feilsøking, bytte av ødelagte produkter, flytte en stikkontakt eller rett og slett en modernisering av et gammelt anlegg. Her vil vi levere både kompetanse og produkter slik at du får et trygt og sikkert anlegg til en fornuftig pris.

Totalleverandør

Elman leverer alle type tjenester innen elektriker-faget. Vårt hovedfokus er å kunne tilby tjenester til mindre, private kunder – til større totale prosjekter.

Elman elektro

Enkel dokumentering av installasjoner

Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring. Dette er et verdipapir som viser hva som er utført, hvilket materiell som er brukt, og at det er utført av en godkjent elektriker.

Denne dokumentasjonen trenger du dersom det skulle skje noe i garantiperioden eller om det skulle dukke opp spørsmål rundt dokumentasjonen på ditt anlegg. Dette leverer vi digitalt gjennom en QR-kode (et bilde) som vi klistrer i ditt sikringsskapet. Da er all dokumentasjon lett tilgjengelig for deg og andre beboere. Alt du trenger å gjøre er å holde kameraet på telefon over QR-koden (bildet), og du vil få opp en lenke til all dokumentasjon vi har levert.