Energi

Drømmer du om å bli din egen kraftprodusent gjennom et eget solcelleanlegg? Eller vurderer du en ny varmepumpe, men er usikker på hvilken størrelse og modell som passer deg? Vi kan hjelpe deg med gode råd, produktvalg og installasjon.
Gjennom kunnskap, gode produkter og riktig installasjon  veileder vi deg til optimale løsninger for en effektiv drift og god komfort.

Bestill elektriker

Her er noe av det vi kan hjelpe deg med

Elman Elektriker energi

Varmepumper

Vi har solgt og montert over 1500 varmepumper de siste årene. Ut fra våre erfaringer har vi håndplukket de beste modellene med tanke på kvalitet, effekt og pris. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med riktig valg!

Smarthus og lys styring

Etterspørselen etter smarthus og muligheter for styring av  hjemmet har økt voldsomt de siste årene. Vi valgt å fokusere på løsninger hvor man kan start med enkle produkter og utvide etterhvert som behovet melder seg. Det gir en billig og trygg inngangsbillett på veien til et komplett smarhus.

Solcelle

Utviklingen innenfor solcelleteknologien har vært enorm den siste tiden. Vi leverer stadig anlegg til privatkunder og næringslokaler som ønsker å bli sin egen kraftprodusent. Enda mer lukrativt blir dette nå som enkelte kraftleverandører tilbyr skylagring av overproduksjon. Da kan man benytte overprodusert energi fra sommeren på vinteren når produksjon er lavere.