Energi

Vi hjelper deg med alt av energirådgivning

Grønnere energi

Drømmer du om å bli din egen kraftprodusent gjennom et eget solcelleanlegg?
Eller vurderer du en ny varmepumpe, men er usikker på størrelse og modell? Vi kan hjelpe deg med gode råd, produktvalg og installasjon.

Gjennom kunnskap, gode produkter og riktig installasjon veileder vi deg til optimale og effektive løsninger.

Bestill elektriker

Noe av det vi kan hjelpe deg med

  • Varmepumper
  • Lysstyring
  • Smarthus
  • Solcelleanlegg
  • ENØK-tiltak
  • Rådgivning
Elman elektro

Varmepumper

Vi har solgt og montert mange tusen varmepumper de siste årene. Ut fra våre erfaringer har vi håndplukket de beste modellene med tanke på kvalitet, effekt og pris. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med riktig valg!

Smartlys og lysstyring

Etterspørselen etter smarthus og muligheter for styring av hjemmet har økt voldsomt de siste årene. Vi valgt å fokusere på løsninger hvor man kan start med enkle produkter og utvide etterhvert som behovet melder seg. Det gir en billig og trygg inngangsbillett på veien til et komplett smarhus.

Solcelle

Utviklingen innenfor solcelleteknologien har vært enorm den siste tiden. Vi leverer stadig anlegg til privatkunder og næringslokaler som ønsker å bli sin egen kraftprodusent. Enda mer lukrativt blir dette nå som enkelte kraftleverandører tilbyr skylagring av overproduksjon. Da kan man benytte overprodusert energi fra sommeren på vinteren når produksjon er lavere.

Enkel dokumentering av installasjoner

Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring. Dette er et verdipapir som viser hva som er utført, hvilket materiell som er brukt, og at det er utført av en godkjent elektriker.

Denne dokumentasjonen trenger du dersom det skulle skje noe i garantiperioden eller om det skulle dukke opp spørsmål rundt dokumentasjonen på ditt anlegg. Dette leverer vi digitalt gjennom en QR-kode (et bilde) som vi klistrer i ditt sikringsskapet. Da er all dokumentasjon lett tilgjengelig for deg og andre beboere. Alt du trenger å gjøre er å holde kameraet på telefon over QR-koden (bildet), og du vil få opp en lenke til all dokumentasjon vi har levert.