Elektriker

Skal du renovere eller bygge nytt?
Kanskje du trenger hjelp til å montere en ny lampe?
Med bred erfaring og over 140 dyktige elektrikere i Trøndelag er vi klare for å hjelpe våre kunder med både små og store oppdrag.

Bestill elektriker

Her er noe av det vi kan hjelpe deg med

  • El-takst ved kjøp/salg av bolig
  • El-kontroll
  • Tele/data
  • Alarm/kamera
  • Generelle elektrikertjenester

Visste du at...?

Vi leverer samsvarserklæring og all dokumentasjon digitalt. Dette gjør vi gjennom en QR-kode (et bilde) som vi klistrer i sikringsskapet ditt når vi er ferdige med jobben. Slik blir all informasjon lett tilgjengelig for deg og andre beboere. Alt du trenger å gjøre er å holde kameraet på telefon over QR-koden (bildet), og du vil få opp en lenke til all dokumentasjon vi har levert. Du slipper å ta vare på papirer. All dokumentasjon er tilgjengelig den dagen du trenger den.

Digital dokumentasjon

Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring. Dette er et verdipapir som viser hva som er utført, hvilket materiell som er brukt, og at det er utført av en godkjent elektriker. Denne dokumentasjonen trenger du dersom det skulle skje noe i garantiperioden eller om det skulle dukke opp spørsmål rundt dokumentasjonen på ditt anlegg.

El dokumentasjon Tom Rune Iversen - elektriker

Autorisert bedrift

Det finnes veldig mange som leverer elektrotjenester i Norge. Dessverre er en del av disse ikke autorisert til den jobben de skal gjøre. For å finne ut om en elektrikerbedrift har lov til å utføre elektrisk arbeid i Norge kan du sjekke å sjekke Elvirksomhetsregisteret. Her finner du selvfølgelig Elman.