Elektriker

Vi hjelper deg med alt av elektrikertjenester

Elektriker

Elman leverer alle tjenester innen elektriker-faget.

Enten du skal bygge nytt, pusse opp eller trenger å flytte en stikkontakt er det viktig med  dyktige fagfolk.  Vi lytter til dine behov og ønsker, og vil med vår kompetanse kunne gi deg råd og veiledning. Sammen finner vi den beste løsningen tilpasset dine ønsker og økonomi.

Bestill elektriker
Noen av våre tjenster
  • Nybygg og utvidelser
  • Vedlikehold/service
  • Ladestasjon for el-bil
  • Smarthus
  • Brannalarm
  • El-takst ved kjøp/salg av bolig
  • El-kontroll
  • Tele/data
  • Alarm/kamera
  • Generelle elektrikertjenester
Renovert vaskerom med sorte produkter og led-stripe belysning

Oppussing og renovering

Design og utforming av det elektriske anlegget ser vi flere og flere vektlegger ved oppussing. Spesielt valg av brytere og stikkontakter i ulikt design og farge i kombinasjon med kreativ bruk av ulike typer lys produkter. Valg av slike produkter og løsninger er noe vi hjelper våre kunder med. Ofte kan dette gjøres ganske rimelig dersom elektrikeren er med i planleggingen fra starten.

Nybygg

Ved bygging av ny bolig er det mange valg som må tas, også innen elektro. Lys, oppvarming, smarthus, plasseringer, brannvarsling og mye mer er valg som du må ta stilling til.  Vi har som mål å gjøre dette så enkelt som mulig for deg gjennom god rådgivning basert på vår erfaring og kompetanse. Ofte tilbyr vi en grunnpakke på nybygg som tilfredsstiller de fleste med tanke på behov og økonomi. Denne grunnpakken er fleksibel slik at du kan gjøre eninger og oppgradering underveis i byggingen, eller på et senere tidspunkt uten at det koster mye.

Ny 4-manns bolig

Service og vedlikehold

Service- og vedlikeholdsoppdrag av det elektriske anlegget kan av og til være nødvendig. Det kan være alt fra feilsøking, bytte av ødelagte produkter, flytte en stikkontakt eller rett og slett en modernisering av et gammelt anlegg. Her vil vi levere både kompetanse og produkter slik at du får et trygt og sikkert anlegg til en fornuftig pris.

Totalleverandør

Elman leverer alle type tjenester innen elektriker-faget. Vårt hovedfokus er å kunne tilby tjenester til mindre, private kunder – til større totale prosjekter.

Elman elektro

Enkel dokumentering av installasjoner

Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring. Dette er et verdipapir som viser hva som er utført, hvilket materiell som er brukt, og at det er utført av en godkjent elektriker.

Denne dokumentasjonen trenger du dersom det skulle skje noe i garantiperioden eller om det skulle dukke opp spørsmål rundt dokumentasjonen på ditt anlegg. Dette leverer vi digitalt gjennom en QR-kode (et bilde) som vi klistrer i ditt sikringsskapet. Da er all dokumentasjon lett tilgjengelig for deg og andre beboere. Alt du trenger å gjøre er å holde kameraet på telefon over QR-koden (bildet), og du vil få opp en lenke til all dokumentasjon vi har levert.