Elbillader

Stort utvalg av elbilladere for private, bedrifter, sameier og borettslag.

Vi mener at den viktigste laderen til bilen er den du har hjemme. Det er flere fordeler, men det viktigste er at elbillading skal være en sikker og trygg prosess, uten risiko for brann. Elman tilbyr flere typer ladestasjoner med fokus på sikkerhet og trygghet. En autorisert elektriker fra Elman vil installere en dedikert kurs i sikringsskapet, i tillegg til selve ladestasjonen. Vi leverer alltid elbil laderen ferdig montert, klar til bruk, og tar en gjennomgang med deg hvis det er ønskelig.

Få tilbud på elbil lader

Hva koster det?

Her må man ta en vurdering.
Skal man gå for fast pris,  eller be om tilbud? Vi er ikke i tvil!

Ønsker du fast pris, gir dette en viss form for forutsigbarhet, men ingen garanti for effekt (16-32A). I tillegg er det mange vilkår og forutsetninger for monteringen som kan ende med en tilleggregning.

Vår soleklare anbefaling er å bruke 1-2 minutt på å be om tilbud. Da vil elektrikeren beregne akkurat det du trenger, og du betaler for det du får. Hverken mer eller mindre.

Hvor kjøper jeg?

Veldig mange tilbyr ladere til elbil i dag. Strøm-selskaper, byggevarebutikker, elektronikk butikker – Ja til og med bensinstasjoner. Det eneste som er sikkert er at du må ha en autorisert elektriker til å installere den.

Av de som tilbyr ladestasjoner vil vi påstå elektrikeren er det beste utgangspunkt. Da får du garanti på både produkt å arbeid, kvalitet basert på erfaring, og en pris uten fordyrende mellomledd.

Hvilken lader velger jeg?

Når du skal velge lader er det flere ting du må tenke på.

  • Hvilken bil har du?
  • Hvilken effekt har du behov for?
  • Skal du anskaffe enda en elbil i fremtiden?
  • Ønsker du app for styre den?
  • Skal den integreres med smarthus?

Her anbefaler vi deg å snakke med oss, så finner sammen akkurat det produktet du ønsker.