Elman med i kjent TV-program: – Man kan forvente seg en total forandring

En annerledes arbeidshverdag ventet våre elektrikere, da Elman var med i Eventyrlig oppussing.

Ole Skjelbred og Even Karlsen var Elmans representanter på Eventyrlig oppussing. I serien tar interiørekspert Halvor Bakke og hans team seerne med til fjells, sjøs og skogs. Denne gangen var det ei hytte i Levanger som sto på menyen, og da trengte TV-programmet noen elektrikere med til fjells.

En annerledes arbeidsdag

Skjelbred og Karlsen forteller om en annerledes arbeidshverdag under innspillingen.

– Vi var med i tre arbeidsdager, og det ble en annerledes måte å jobbe på for vår del. Det var litt vanskelig å få en rød tråd i arbeidsdagen, siden det var så mange i bygget samtidig. Til tider sto vi i veien for hverandre, forteller Karlsen, før Skjelbred fortsetter:

– Man kan vel kalle arbeidsdagene noe mindre forutsigbar. Det var mange fag som skulle slippe til på et begrenset område, i tillegg var det jo noe oppstykket på grunn av filmopptakene som ble gjort.

Spennende prosjekt

Til tross for at det var noen hektiske og oppstykkede arbeidsdager, så var det et minne for livet for elektrikerne våre.

– Før jeg ble med, så var jeg veldig spent på hvordan et slikt kjent TV-program faktisk blir til. Å få være med på den prosessen var veldig spennende, sier Even Karlsen.

Også kollega Ole Skjelbred var spent før det hele braket løs.

– Jeg prøvde å finne med strategier for å holde meg unna alt av film- og fotoopptak, sier Skjelbred og smiler.

Eventyrlig oppussing
Ole Skjelbred, Ole Rosén-Lystrup, Gustav Brustad Nilsen og Even Karlsen under innspillingen av Eventyrlig oppussing.

– En herlig gjeng

Elektrikerne omtaler Eventyrlig oppussing som et lærerikt prosjekt.

– Det var utvilsomt et veldig lærerikt prosjekt, der man alltid måtte prøve å gjøre så mye som mulig på kortest mulig tid. Ellers vil jeg påpeke at det var utrolig trivelig, og det var en herlig gjeng som var tilstede. Vi hadde det veldig morsomt, poengterer Karlsen, før Skjelbred fortsetter:

– Det var en flott gjeng å jobbe sammen med, både faglig og sosialt sett.

En total forandring

Og det hersker ingen tvil om at man får oppleve en eventyrlig oppussing når episoden kommer på TV.

– Alle TV-seere kan forvente seg en spennende og total forandring av den gamle hytta, sier Skjelbred, før Karlsen avslutter:

– Det blir utvilsomt en forandring!

Episoden der våre elektrikere er med, kommer på TV i høst i den femte sesongen av Eventyrlig oppussing. Det er hytta til skogningene Siri og Joar Nilsen som har blitt pusset opp.

Les Trønder-Avisa sin sak om TV-programmet her.

Les Innherred sin sak om TV-programmet her.